Grilēti dārzeņi

 01. jūlijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 10613


Baklažānus sagriež 1 cm biezās šķēlēs, tās sagriež krusteniski 4 daļās.
Papriku sagriež līdzīga lieluma gabalos.
Šampinjonus izmanto veselus.
Visus dārzeņus liek traukā, pievieno olīveļļu un apmaisa. Eļļu nedrīkst žēlot, lai visi dārzeņi būtu "ieeļļoti"
Pievieno garšvielas pēc izvēles un visu vēlreiz samaisa.
Cep pēc apmēram 2 stundām, pamīšus spraužot dārzeņus uz iesmiem.
Ja vēlās ņemt izbraucienā šādus dārzeņus, tad tos var gatavot palielākā maisā - salikt visas satāvdaļas, maisu aiztaisīt, kārtīgi sakratīt un tā arī ņemt līdzi, lai pa ceļam marinējas :)
Labu apetīti !

 

Iesūtījusi: Ilma Lūkina, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Olīveļļa
2. Paprika
3 gb
3. Šampinjoni (palieli)
15 gb
4. Baklažāns
1 gb
5. Garšvielas pēc izvēles , piem. vegeta, vidusjūras maisījums


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk