Vistiņa jāņogu marinādē - recepte

Vista skābo ogu marinādē garšos svaigi un neierasti. Sākas jāņogu laiks. Pamēģini! 

FOTO: Shutterstock.com

Sadala vistu nelielos gabaliņos, liek traukā, pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas, jāņogas (tās pirms pievienošanas samīca ar stampu). Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek slogu. Pēc 1 stundas droši var cept, bet ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska!

 

Gatavošanas laiks: marinēšanai vismaz 1 stunda.

 

 

Reklāma
Reklāma

Iesūtījusi: Līga Mūrniece,Grilēšanas recepšu konkursadalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Vegeta.pēc garšas
  • Sīpoli - 3.gab
  • Jāņogas - 1.kg
  • Santamarijas gars.saslikam
  • Vista