Cūkgaļa kefīrā

 30. jūnijs 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 4187



Cūkgaļu sagriež gabaliņos. Liek bļodā. Citronus šķēlēs, dillles sasmalcina, visu sajauc kopā un pievieno kefīru + sāli pēc garšas. Visu kārtīgi samaisa un liek ledusskapī uz 3h. Iegūto gaļu cep uz iesmiem, pa vidu liekot citronu šķēlītes. Lai labi garšo! (produktu daudzums atkarīgs no cilvēku skaita, kas mielastu baudīs.Kefīram ir jāpārklāj gaļa. Citroni pēc vēlmēm.)

 

 

Iesūtījusi: Lelde Spickopfa, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Kefīrs
2. Cūkgaļas gabaliņi
3. Citroni
4. Dilles
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk