Ātrais šašliks no aitas gaļas

 29. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 10709



Aitas gaļu noskalo un sagriež palielos kvadrātainos gabalos, apmēram 3 - 4 cm lieluma, pievieno notīrītu kivi, sagrieztu sīpolu, sasmalcinātus zaļumus, sāli un piparus, visu samaisa un liek uz 20 min. ledusskapī. Kamēr gatavojam grilu, gaļa būs gatava, pārturēt ilgāk nebūtu vēlams - gaļa var kļūt ļoti miksta un grūti cepama uz iesmiem. Var izmantot arī citas gaļas - vistas ,liellopa vai cūkgaļu, tikai marinēšanas laiku vajadzētu samazināt lidz 10-15 min., jo maigāka gaļa, jo ātrāk tā gatava. Laba recepte negaidītu ciemiņu galdam. Duram gaļu uz iesmiem un cepam gatavu!

 

Iesūtījusi: Aija Ustinova, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Kivi
2 gb
2. Petersili vai citi zalumi
1 buntite
3. Aitas gaļa
1 kg
4. Sāls, pipari
5. Sīpoli
3 gb


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk