Jēra gaļas šašliks vīna marinādē

 29. jūnijs 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 16501



Jēra gaļu sagriež šašlika galalos, uzber piparus un sāli pēc garšas. Pievieno ripās sagrieztus sīpolus, visu samaisa. Gaļu pārlej ar ļoti sausu balto vīnu (gandrīz var teikt, jo lētāks, jo labāks :) ). Pēc 2-3 stundām gaļu var grillēt. Vīnā var marinēt arī cūkgaļu, tikai tā jātur marinādē ilgās 4-6 stundas.

 

Iesūtījusi: Anita Folkmane, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Baltais vīns, jo sausāks, jo labāks
atkarībā no gaļas
2. Jēra gaļa
atkarībā no ēdāju skaita
3. Pipari un sāls
pēc garšas
4. Sīpoli, sagriež ripās


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk