Vistas spārniņi

 28. maijs 2010 18:00 Recepte  skatījumi: 7055



Ūdenī ieber sāli un cukuru, izmaisa - garšai ir jābūt sāļai ar saldenu pēcgaršu (pretīga), tad lej 9% etiķi, līdz sāļums vairs nav jūtams (pēc pretīgās sāls ūdens garšas marināde kļūst pat baudāma, bet nevajag pārspīlēt ar etiķi), garša - etiķa garša ar saldenu pēc garšu. Tālāk pievieno pārējās garšvielas, pēc izvēles un liek spārniņu marinēt apmēram uz 24 st. Cep uz karstām oglēm līdz brūnas - mmm mēli var norīt. Esmu mēģinājis dažādus marinēšanas veidus, bet pats vienkāršākais parasti dod vislabāko rezultātu. Galvenais ievērot sāls, cukura un etiķa daudzumus, ja spārniņi ir svaigi rezultāts būs labs.

 

Iesūtījis: Imants Freibergs, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Sīpoli
pēc iespējas
2. Ūdens
2 l
3. Sāls
2-4 ēdamkarotes
4. Pipari
pēc vajadzības
5. Cukurs
2-4 ēdamkarotes
6. Etiķis
pēc garšas
7. Vistu spārniņi
2 kg
8. Un citas garšvielas
kā vēlas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk