Cauraudža iesmojums

 29. jūnijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 3042


Tomātus un baklažānus uz uguns apdezina, noņem mizu, sasmalcina, liek podā.

Ribiņas sagriež un apcep uz oglēm ar nelielu liesmiņu, ~ 25 min, liek podā.

Pievieno sviestu, liek uz oglēm karsēties - 10 min, tad pievieno baltvīnu un karsē vēl 10 min, tad sasmalcinātus zaļumus. Noņem no oglēm un pagaida 5 min. Pasniedz ar labu konjaku vai čaču.

 

 

Iesūtījis: Ernests Jāvalds, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Baltvīns
400 g
2. Sviests
200 g
3. Pētersīļi, dilles, kindza
70 g
4. Baklažāni
1/2 kg
5. Tomāti
1/2 kg
6. Cauraudzis ar ribiņu
2 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk