Cūkgaļas kakla karbonāde grilēta īpašaja 4 sastāvdaļu mērcē 5 minūšu marinādē

 29. maijs 2010 17:00 Recepte  skatījumi: 12636



Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež 2 cm biezās šķēlēs un marinā iepriekš sajauktā 4 sastāvdaļu maisījumā, ieziežot šķeles no abām pusēm un nedaudz pamīcot.

Gaļu var cept jau pēc 5-10 minūtēm, bet jo ilgāk tā tā tiek noturēta marinādē, jo ir garšīgāka.

 

Iesūtījusi: Ilona Vītola, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Risso rapšu eļļa
2 ēdamkarote
2. Santa marija gaļas kopējā garšviela
1 ēdamkarote
3. Saldskābā čili mērce
2 ēdamkarote
4. Sojas mērce
2 ēdamkarote
5. Cūkgaļas kakla karbonade
1 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk