Līgo 2009 cepamgaļa

 29. jūnijs 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 2569



Gaļu sagriež cepšanai piemērota lieluma gabaliņos, liek traukā un pārlej ar minerālūdeni tā,lai gaļa būtu pārklāta. Atstāj uz pusstundu ievilkties.
Nolej lieko šķidrumu, pievieno sagrieztus sīpolus un garšvielas. Sirsnīgi mīca vismaz 10 minūtes.Beigās pievieno galda etiķi.
Gaļa cepama pēc pāris stundām - sanāk ļoti aromātiska, sulīga un garda.
P.S.
Šī ir Elementāri, Vatson receptes variācija, kas tapa līgosvētku dienā, jo nebija pieejama sojas mērce. Sanāca supergards šašliks !!!

 

Iesūtījusi:

Ilma Lūkina,

Grilēšanas recepšu konkursa

dalībniece

Sastāvdaļas

1. Galda etiķis
5 ēdamkarotes
2. Cūkgaļas kakla karbonade
3 kg.
3. Gāzēts minerālūdens
1/3 l
4. Sīpoli
3 galviņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk