Jēra gaļas šašliks medus marinādē ar sēnēm un tomātiem

 29. jūnijs 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 6034



Gaļu sagriež kubiciņos, sēnes nomazgā, tomātus un sīpolus sagriež šķēlītēs - ne pārāk plānās,marinādei sajauc citronu sulu ar medu un pusglāzi vārīta ūdens. Tad marinādē saliek gaļas gabaliņus un bieži apmaisot marinē pusstundu.

Uz iesma pamīšus ver gabaliņu gaļas, tomāta ripiņu, atkal gaļas gabaliņu, tad sēnes pusīti, tad gaļu, tad sīpola riņķīti, tad atkārto no sākuma, kamēr iesms pilns :)

Iesmiņus vēlreiz pārslaka ar palikušo marinādi, pasāla, iepiparo.

Cep līdz gatavībai, cepšamas laikā var apslacīt ar vēl palikušo marinādi :) Pasniedz ar rīsiem, zaļumiem pēc izvēles- Labu apetīti!

 

Iesūtījusi: alise, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Jēra gaļa
1 kg
2. Sēnes(beciņas)
20 gab
3. Sīpoli
4 gab
4. Tomāti
4 gab
5. Citronu sula
2 citroniem
6. Medus glāze
7. Sāls, melnie pipari,


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk