Mana personīgā marināde

 29. jūnijs 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 2741



Sagriež gaļu gabaliņos, ieliek bļodā, pievieno majonēzi, etiķi. Sagriež dilles un lociņus, samet bļodā. Pievieno garšvielas, sīpolus un pārējās sastāvdaļas vieno klāt pēc garšas patikas, bet atcerieties, ka marināde vienmēr būs "spēcīgāka", pirms būs savilkusies gaļā.
Atstāt marinēties apmēram 12 stundas, tad ir gatavs cepšanai.

 

 

Iesūtījis:

Ģirts Heidingers,

Grilēšanas recepšu konkursa

dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Sāls un pipari
pēc garšas
2. Cūkgaļas gabaliņi
2 kg
3. Majonēze
2 paciņas
4. Sīpoli
5 gb
5. Dilles,locinji
pēc izvēles
6. Etiķis
pēc patikas
7. Gaļas kopējā garšviela,vai šašlika garšviela
pēc izvēles


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk