Tradicionāls gards šašliks

 04. jūnijs 2015 20:00 Recepte  skatījumi: 8685

Kas var būt labāks par klasiku!



Foto: Shutterstock.com

Var cept kopā ar dārzeņiem. Lieliska maltīte garantēta!


Visu sagriež, kā jau šašlikam. Sajauc, samaisa, samīca un ieliek zem sloga uz 3 h, pēc tam noņem slogu, vēlreiz visu samaisa, samīca, nogaršo. Ja kas trūkst, piejauc klāt un atstāj marinēties vēl 3 h bez sloga. Var, protams, marinēt ilgāk, tad būs mīkstāks, bet pietiek ar 6 h.
Lai labi garšo!

 

 

Iesūtījis: Raimonds Reinholds, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 edamkarote
2. Cūkgaļas kakla karbonade
3 kg
3. Pipari
2 edamkarotes
4. Sāls
3 edamkarotes
5. Galda etikis 7%
1 edamkarote
6. Citroni
3 gabali
7. Sipoli sagriezti gredzenos
3 kg


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk