Pildītā zivs

 29. jūnijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 8461



Mans vīrs ir kaislīgs makšķernieks, tapēc man nācās domāt, kā interesanti un garšīgi pagatavot 4,5 kg lielu līdaku!

Tad versija ir šāda:

Notīra līdaku un sadala divās filejās. Vienu fileju uzliek uz folija apkaisa ar pipariem, sāli. Tad liek visu virsū - ko sirds kāro. Es, piemēram, darīju tā - kad fileja ir sapiparota, sasālīta tad to sasmērēju ar majonēzi un uzgriežu virsū puķkāpostus tādās smalkās šķēlītēs, tad atkal pārkaisu tā viegli sālīti, uzspiežu majonēzi uzlieku tomātu šķēlītes un atkal majonēzi, tad vēl uzlieku sīpolšeķēlītes un atkal majonēzi, tad visu pārkaisa ar sarīvētu sieru un atkal majonēzi, un uzliek pāri otru fileju, kura ir sapiparota un sasālīta. Ietin visu folijā un liek uz grila cepties. Cep tik ilgi, kamēr koka irbulītis iziet cauri bez aizķeršanās!

Ja jūs šo uztaisīsiet, ticiet man, nenožēlosiet! LABU APETĪTI !

 

 

 

Iesūtījusi: Gunita Jankovska, Grilēšanas recepšu konkursadalībniece

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. Majonēze provansas
3. Visādi dārzeņi
cik grib!
4. palielas zivs filejas!
2 gab
5. Sieru
200 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk