Gaļa un tikai gaļa

 29. jūnijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 2442



Nekas nevar būt garsīgāks par nesamocītu , svaigu gaļu.

Vislabākā pēc garšas īpašībām (bet diemžēl uzskata, ka neveselīga u.t.t.) ir tikko kauta, silta cūkgaļa, bet ja nav, var izmantot arī citu gaļu, t.sk teļu.

Šķiņķi sagriež šķēlēs - 0,8-1 cm, apkaisa nedaudz ar sāli un cep uz oglēm, kam vēl ir uguntiņa 5-7 min.

Ņem nost un pārkaisa ar svaigi smalcinātu diļļu-pētersīļu maisījumu.

 

Iesūtījis: Ernests Jāvalds, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļa (šķiņķis)
1 1/2 - 2 kg
2. Sāls pēc vajadzības
3. Zaļumi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk