Pildīti kabači ar ķiploka asumiņu 3

 28. jūnijs 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 15369



Foto: Shutterstock.com


Pārgriež kabačus gareniski uz pusēm, izdobj mīkstumu un sakapā. Sasmalcina sīpolu, viegli apcep kopā ar malto gaļu. Pievieno kabača saturu, sadrupinātu sieru un citas sastāvdaļas. Maisot cep vidējā karstumā, lidz siers izkusis. Piepilda kabaču pusītes un grilē 6-7 minūtes.

 

Iesūtījusi: Astra Āboliņa, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Tomātu biezenis
2 ēdamk.
2. Ķiploka daiviņas
1 gab.
3. Eļļa
1 ēdamk.
4. Sīpols
1 gab.
5. Maltā gaļa
250 g
6. Nelieli kabači
4 gab.
7. Siers ar zilgano pelējumu
100 g


3 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk