Greek šašliks

 28. jūnijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 1897



Svaigu cūkgaļu sagriež mazos gabaliņos (2x 2 centimetri), uzdur uz iesma un liek grilēties. Pēc 5 min  apbārsta ar sāli un pipariem. Tas viss notiek gaļai cepoties. Ļauj cepties vēl apm. 5 minūtes, tad, kad šašliks gandrīz gatavs, pārber sasmalcinātu kaltētu oregano.

Šašliku pasniedzot, aprasina ar tikko spiestu citrona sulu. Tas "nosit" liekās kalorijas un piedod savu garšu.

Vēl tāda mērcīte: sasmalcina daudz ķiplokus un sajauc ar majonēzi.

 

 

Iesūtījusi: Katerina, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Pipari
3. Kaltēts oregano
4. Cūkgaļa
5. Citrons


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk