Noslēpumainais šašliks

 28. jūnijs 2009 11:00 Recepte  skatījumi: 1617



Gaļu (2 kg) sagriež nelielos kubikos. Ļoti labi var izmantot arī cūkas lāpstiņu bez kaula. Pievieno olīveļļu un pārējās sastāvdaļas (sastāvdaļas var variēt). Visu rūpīgi apviļā ar rokām, lai rodas sula. Tad uzliek vāku vai lielu šķīvi un kaut ko smagu virsū, nakti ļauj ievilkties. Cepot (paši pārbaudījām) -  sanāca sulīgs, ne pārāk ass, nebija sīksts, bet pat ļoti mīksts. Labu apetiti! Tiešām, ieteicama recepte, jo kas bij mājās, tas tika pielikts un izrādījās -  neticami garšīgs.

 

 

Iesūtījusi: Inese Bendrupa, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sīpols
2. Sojas mērce
5 ēd.k.
3. Tomātu mērce
250 g
4. Ķiploki
4 daiviņas
5. Baltvīna etiķis
3 ēd.k.
6. Adžikas
250 g
7. Majonēze provansas
250 g
8. Olīveļļa
250 g
9. Cūkgaļa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk