Grilētas cūku ribiņas

 28. jūnijs 2009 9:00 Recepte  skatījumi: 5482



Ingvera sakni sarīvē, ķiplokus saspiež un sajauc ar pārējām marinādes sastāvdaļām. Tajā liek ribiņas un tur vismaz 2 stundas (var atstāt uz nakti).
Grilē 15 minūtes, laiku pa laikam aplaistot ar marinādi. Pasniedz ar svaigiem dārzeņiem un aso kečupu.

 

 

Iesūtījusi: Sigita Kuzmina, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sezama eļļa
1 ēdk
2. Svaigu ingvera sakņu
20 g
3. Cukura
2 tējk
4. Marinādei:sojas mērces "kikkoman"
3 ēdk
5. Cūku ribiņu
1 kg
6. Ķiploku daivas
2
7. Puravu sakņu daļas
50 g
8. Šķipsniņa malto piparu


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk