Jāņogsulas šašliks

 28. jūnijs 2009 0:40 Recepte  skatījumi: 2186



Sagriež gaļu normālos gabaliņos - ne pārāk lielos, ne pārāk mazos, liek traukā, pievieno jāņogu sulu. Vislabāk likt speciālā traukā priekš marinēšanas, parasti plastmasas ar vāku, kas termiski aizver trauku. Sīpolus sagriež ripiņās un pievieno pēc izvēles. Sāli pievieno 1-3 ēdamkarotes (pēc garšas), bet cukuru vismaz 1 kg, jo saldāk, jo labāk. Visu smuki samaisa un tur uz nakti ledusskapī vai uz kādām 3h istabas temperatūrā, ja taisa tajā dienā, kad cep. Cep uz grilla. Jāņogu sula dod saldskābeno garšu un gaļa ir maiga un garda!

 

Iesūtījusi: Monta Komarova, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Cukurs, sāls
1/2 - 1 kg
2. Cūkgaļa
3 kg
3. Jāņogu sula
1-2 l
4. Sīpoli
1-3 gab
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk