Jaunie kāposti grilā

 26. maijs 2010 23:00 Recepte  skatījumi: 2771



1. Kāpostu sagriež daivās
2. Apslaka ar eļļu

3. Apkaisa ar ķiploku pulveri

4. Ietin follijā un katru šādu pauniņu grilē no trim pusēm: abus sānus un dibenu.

 

Pasniedz ar ļoti aukstu krējumu, kam pievienotas sakapātas dilles, daudz!

 

Iesūtījis: Emīls Finks,  konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Ķiploku
2. 2-3 nelielas kāpostgalviņas
3. Eļļa
4. Folija


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk