ņam-ņam

 28. maijs 2010 23:10 Recepte  skatījumi: 3206



Teļa šķiņķi sagriežam 30 gr gabaliņos, pievienojam nomizotu un gabaliņos sagrieztu apelsīnu. Žāvētās plūmes sagriežam smalkāk un aplejam ar verdošu ūdeni. Seleriju kātus sagriežam 1/2 cm smalkās daļiņās. Plūmēm nolejam ūdeni un pievienojam tās gaļai, pievienojam sagrieztās selerijas, piparus, sāli, ķiplokus. Pārlejam ar minerālūdeni un apmaisām. Marinējam 2 stundas. Kad šašliks iemarinējies, duram to uz iesmiem. Cepam grilā, kas iekurināts ar alkšņa malku.

 

Iesūtījusi: Sintija Donika, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Apelsīns
1 gb
2. Sarkanie asie pipari
mazliet
3. Seleriju kāti
100 g
4. Joda sāls
šķipsniņa
5. Gāzēts ūdens
1/2 l
6. Žāvētas plūmes
200 g
7. Teļa šķiņķis
1 kg
8. Sakapātas ķiploka daiviņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk