Cūkgaļas šašliks ar kefīru

 27. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3482



Nepieciešams sagriezt cūkgaļu mazos gabaliņos, bet ņemiet vērā iesma izmērus, lai būtu iespējams tos uzvērt uz iesma...liekot traukā. Nedaudz gaļu aplej ar eļļu. Apkaisa ar garšvielām pēc izvēles. Es izmantoju citronu piprarus, piecu piparu maisijumu, vegetu, paprikas pulveri, gaļas kopējo garšvielu (visas garšvielas santa maria). Sagriež zaļumus (loki, meža ķiploks, dilles utt), papriku (svaigu) -  visu sagriež smalki. Ņem šīpolu, sagriež smalkos gabaliņos, to visu pievieno gaļai, kārtīgi samaisa un izmīca.
Tad aplej ar kefīru, atkārtoti kartīgi izmīca, pārliecinās, ka visa gaļa ir noklāta ar kefīru un liek uz 8-12 stundām aukstumā ievilkties... Pēc tam grillējam... Labu apetīti!

 

Iesūtījis: srapsaK Liepins, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Cūkgaļas kakla karbonade
3 kg
2. Kefīrs
1 litrs
3. Garšvielas pēc gaumes un garšas
4. Zaļumi
5. Paprika(sarkana, dzeltena)
3 gab
6. Sīpols
3 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk