Viltīgās desiņas 1

 27. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2046



Malto gaļu kārtīgi sajauc un izmīca ar garšvielām. Veido vidēja lieluma garenas kotletītes un samauc uz koka iesmiņiem (katru uz sava). Pēc uzmaukšanas vēl kārtīgi saspiest. Cep uz oglēm, līdz gatavas. Vislabāk cept uz īstās alkšnu malkas.

Iesaku izvēlēties gaļas gabalu (netreknu) un turpat palūgt samalt. Tiesa, gana garšīgi sanāk arī no gatavajām (lielveikala) maltajām gaļām. Brīva garšvielu improvizācija! Ātri, lēti, garšīgi!

 

Iesūtījis: Edgars Šneiders, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas izjūtas
2. Zaļumi(dilles,baziliks, u.c)
daudz, bet tā lai gaļu arī var redzēt
3. Maltā gaļa(vislabāk netrekna)
uz aci - cik apēdīsiet


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk