Cepamgaļa āmītes gaumē

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Drogheria & Alimentari garšvielas

Gaļu sagriež šķēlēs, nedaudz paklapē, samaisa ar garšvielām. Ķiplokus un piparmētras samalcina. Ielieku marinējamā aparātā (iegādāts TV shopā)  un darbinu 2x pa 9 min. Cepamgaļa gatava!

Ģimenes galva kurina pannu (grilu), un pēc 20 minūtēm ģimene ēd vakariņas dārzā, putnu dziesmas klausoties.

 

Iesūtījusi: Aija Saulāja, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Pipari vai muskatrieksts.pēc vajadzības
  • Ķiploki - 2.galviņas
  • Vārāmā sāls.pēc vajadzibas
  • Laba olīveļla.pēc vajadzības
  • Cūkgaļas kakla karbonade - 2 .kg
  • Piparmētra-svaiga - 7-9 .lapiņas
  • Cukurs1 - 1.ēdamkarote