Cepamgaļa āmītes gaumē

 01. jūnijs 2010 21:00 Recepte  skatījumi: 3728



Gaļu sagriež šķēlēs, nedaudz paklapē, samaisa ar garšvielām. Ķiplokus un piparmētras samalcina. Ielieku marinējamā aparātā (iegādāts TV shopā)  un darbinu 2x pa 9 min. Cepamgaļa gatava!

Ģimenes galva kurina pannu (grilu), un pēc 20 minūtēm ģimene ēd vakariņas dārzā, putnu dziesmas klausoties.

 

Iesūtījusi: Aija Saulāja, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Pipari vai muskatrieksts
pēc vajadzības
2. Ķiploki
2 galviņas
3. Vārāmā sāls
pēc vajadzibas
4. Laba olīveļla
pēc vajadzības
5. Cūkgaļas kakla karbonade
2 kg
6. Piparmētra-svaiga
7-9 lapiņas
7. Cukurs1
1 ēdamkarote


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk