Vistas gaļas šašliks karija mērcē

 27. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 9414



Vistas gaļu sagriež kubikos (var būt arī stilbiņi). Sīpolu sagriež "gredzenos" un pievieno gaļai. Pievieno majonēzi un kariju. Sāli, piparus un etiķi pievieno pēc garšas. Marinādei ir jābūt diezgan pikantai. Visu samaisa un noliek gaļu uz divām stundām ievilkties. Pēc divām stundām var sākt gaļu grilēt. Marinādi var izmantot kā mērcīti grilētai gaļai. Mērcējam gaļu marinādē un labu apetīti!

 

 

Iesūtījusi:

Marita Bērziņa,

Grilēšanas recepšu konkursa

dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
pēc garšas
2. Vistas gaļa, fileja
1 kg
3. Etiķis
pēc garšas
4. Karijs
1 paciņa
5. Sīpols liels
1 gb.
6. Majonēze provansas
2 paciņas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk