Jēra gaļas šašliks 1

 27. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 10096



Foto: Ojārs Jansons


Jēra gaļu un speķi samaļ gaļas mašīnā, pieber sāli un piparus, kārtīgi samaisa, līdz izveidojas staipīga masa.
Rokas samitrina aukstā ūdenī, gaļas masu sardelīšu veidā lipina uz iesmiem. Cep uz oglēm, periodiski apgrozot, kā parastu šašliku. Pasniedzot pārlej ar granātābolu sulu.

 

Iesūtījusi: Kamaļa Zilberte, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sāls pēc garšas
2. Sīpoli
4 gab
3. Aitas astes speķa
100 g
4. Jēra gaļas mīkstuma
1 kg
5. Melnie maltie pipari


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk