Šašliks Ņam!

 27. jūnijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 2090



Gaļu ieliek stikla traukā un pievieno garšvielas, sākot ar pipariem, sāli utt., un tad uzlej karstu, vārītu ūdeni, kad pieliets ūdens pievieno medu (cukurs neder) un citronus. Vēlams uzlikt traukam vāku. Marināde jātur kamēr atdziest ūdens un tad droši var likt uz grila, būs gardi. :)

Man gan ģimene, gan draugi sajūsmā. :)

 

Iesūtījusi: Annija Prisjolkova, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Vārīts ūdens
1 litrs
2. Cūkgaļa
2 kg
3. Gaļas kopējā garšviela
2 tējkarotes
4. Vidusjūras garšviela
2 tējkarotes
5. Medus (šķidrs)
3 tējkarotes
6. Sāls
pēc garšas
7. Ķiploki
pēc garšas
8. Worcestershire mērce
3 tējkarotes
9. Citrons
3 šķēlītes


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk