Labie spārniņi

 03. jūnijs 2010 20:25 Recepte  skatījumi: 4628



Vistas spārniņus ieberž ar garšvielām, sinēpēm un olīveļlu, ieliek plēves maisiņā un ieliek ledusskapī uz 3 h, tad cep uz grilla, kamēr brūni vai cepeškrāsnī. Klāt kā piedevas pasniedz  sagrieztu papriku, tomātus, gurķus, salātlapas ar ķiploku mērcīti. Piedevas pasniedz atsevišķi no mērcītes.

 

Iesūtījusi: Kristīne Ieraga, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Vists spārniņi
1 kg
2. Krievu sinepes
1 mazā burciņa
3. Oliveļla ~ 50ml
50 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk