Grilēti gaļas iesmiņi indiešu gaumē

 27. jūnijs 2009 12:00 Recepte  skatījumi: 2738



Puravus noskalo, sagriež 5 cm garos gabalos. Apvāra verdošā ūdenī, noskalo aukstā ūdenī un notecina. Nomizotus banānus sagriež 3cm garos gabalos. Speķa šķēles gareniski pārgriež uz pusēm, aptin ap banāniem. Cūkgaļas un cāļa filejas sagriež piemērota lieluma kubiciņos, ābolus sagriež daiviņās. Ņem 4-8 iesmiņus , uz tiem pamīšus sadur gaļas gabalus, puravus, banānus un ābola daiviņas. Samaisa visas grilēšanas mērces sastāvdaļas. Pievieno sāli un melnos vai baltos piparus. Iesmiņus apziež ar mērci. Cep ogļu vai elektriskajā grilā. Pasniedz ar ceptiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem. Labu apetīti!

 

Iesūtījis: Aigars Kalniņš, Grilēšanas recepšu konkursa dalībnieks

Sastāvdaļas

1. Karijs
1 tējk.
2. Puravi,ūdens
2 gab
3. Banāni
2-3 gab
4. Caurauguša speķa šķēles
8-10
5. Cūkas fileja
200 gr
6. Cāļa fileja
250 gr
7. Āboli
2
8. Grilēšanas mērcei; eļļa
50 gr
9. Sojas mērce
2 tējk.
10. Sals,pipari
nedaudz


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk