Šašliks visgaršīgākais

 26. jūnijs 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 3258



Gaļu sagriež gabaliņos, pievieno izspiestus ķiplokus un sagrieztus sīpolus. Tad pievieno garšvielas pēc garšas, un majonēzi. Vīsu rūpīgi samīca. Jo ilgāk mīca, jo mīkstāka gaļa paliek. Cept var uzreiz, bet garšīgāk sanāk, ja pastāv pāris dienas. Sanāk ņammīgi. Īpaši garšo vīriešiem.

 

Iesūtījusi: Ilona, Grilēšanas recepšu konkursa dalībniece

Sastāvdaļas

1. Sīpoli
1 gab
2. Vegeta
10 g
3. Baziliks kaltētais
1 paciņa
4. Majonēze provansas
250 g
5. Cūkgaļas kakla karbonade
1 kg
6. Garšvielas šašlikam
1 paciņa
7. Ķiploks
2 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk