Laša sainīši

 02. jūnijs 2010 20:10 Recepte  skatījumi: 3029



Laša filejas nomazgā un nosusina. Apsāla un piparo, apslacina ar citrona sulu un balzamiko etiķi. Izliek četras palielas folijas loksnes un apziež tās ar olīveļļu. Garšaugus noplūc no kātiņiem, nomazgā, nosusina, smalki sakapā. Ķiploka daiviņas nomizo, izspiež caur spiedi un pievieno garšaugiem. Uz katras folijas loksnes uzliek vienu laša gabalu. Garšaugus samaisa ar baltvīnu un atlikušo olīveļļu - maisījumu uzrasina laša filejām.

Laša sainīšus satin, uzliek uz iepriekš uzkarsētā grila un mērenā karstumā cep aptuveni 15 minūtes.

 

Recepti iesūtīja: Liene Zariņa, konkursa Marinējumu receptes dārza svētkiem dalībniece

Sastāvdaļas

1. Laša filejas bez ādas
4 gab
2. Sāls
3. Malti baltie pipari
4. Viena citrona sula
5. Olīveļļa
50 ml
6. Saišķītis svaigu garšaugu (piem., pētersīļi, baziliks)
7. Ķiploka daiviņas
2 gab
8. Sausais baltvīns
100 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk