"Sievietes, kas mīl par daudz" R. Norvuda

“Ja mums nepatīk vairums no viņa galvenajām rakstura īpašībām, daudz kas nepatīk viņa vērtību izpratnē  un uzvedībā, taču mēs ar to samierināmies, uzskatot, ka, ja vien būsim pietiekami pievilcīgas un mīlošas, viņš vēlēsies mainīties mūsu dēļ, tad mēs mīlam par daudz." Robina Norvuda

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 " Ja mums attiecības apdraud mūsu emocionālo labsajūtu un varbūt pat mūsu fizisko veselību un drošību, mēs pavisam noteikti mīlam par daudz.”

Grāmatā apkopoti psiholoģes padomi, kā rīkoties sievietēm, kas attiecībās ar vīriešiem zaudējušas savu “es” un vēlas atbrīvoties no šīs atkarības. Vairākās nodaļās ir apkopotas biežāk sastopamās situācijas – pārlieku lielas mīlestības modeļi. Autore ar saviem skaidrojumiem un risinājumiem palīdz pārvarēt šo kaitīgā ieraduma formu, kas dažreiz var būt tik pat bīstama un degradējoša kā alkohols.
Robina Norvuda ir licencēta laulību un ģimenes konsultante. Ārste – specializējusies neveiksmīgu attiecību, atkarību, līdzatkarību un arī depresijas ārstēšanā. Viņas grāmatas pārdotas vairākos miljonos eksemplāru un ir The Times York Times bestselleru listes augšgalā.

 

Reklāma
Reklāma

www.jumava.lv