Rabarberu suflē

 24. jūnijs 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 3249



Rabarberu kātus notīra, sagriež un izsautē mazā ūdens daudzumā mīkstus, izberž caur sietiņu. Ņem trīs olas, atdala dzeltenumus no baltumiem, saputo ar cukuru. Pievieno sagatavoto rabarberu biezeni, stingri saputotus olu baltumus un vienu ēdamkaroti rīvmaizes. Cep aptuveni pusstundu veidnē ar pretpiedeguma klājumu. Pasniedz karstu.

Sastāvdaļas

1. Rīvmaize
1 ēd.k.
2. Cukurs
3 - 4 ēd. k.
3. Olas
3 gab
4. Rabarberu kāti
2 -3 gab


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk