Apcepta rupjmaize

 23. jūnijs 2009 8:00 Recepte  skatījumi: 3221



1. variants. Rupjmaizi sagriež 1/2 cm biezās šķēlēs (bez garozas), sakarsētā augu eļļā uz straujas uguns apcep kraukšķīgu.

 

2. variants. Rupjmaizes šķēles dažas minūtes mērcē augu eļļā, pēc tam ieberzē ar sasmalcinātiem ķiplokiem un sāli, sakārto uz plāts un karstā cepeškrāsnī acep kraukšķīgas.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Rupjmaize
2. Eļļa
3. Sāls
4. Ķiploks


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk