Apceptas biezpiena maizītes 1

 23. jūnijs 2009 8:40 Recepte


Biezpienam pieliek skābu krējumu, olu, sāli, izkarsētas ķimenes un samaisa. Baltmaizes šķēles (bez garozas) no abām pusēm apziež ar sviestu, pārziež tām biezpiena masu ar pacēlumu vidū un cepeškrāsnī apcep gaiši brūnas.

Ķimenes vai aizstāt ar 1 daiviņu sasmalcinātu ķiploka.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Baltmaize
2. Sviests
3. Biezpiena masai:
4. Biezpiens
5. Skābs krējums
6. Ola
7. Sāls, ķimenes


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Kategorijas