Saldā krējuma mērce

 19. jūnijs 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 9482


 

Sagriež nomizotus vai nomazgātus šampinjonus, uzber sāli un Santa Maria Vidusjūras garšaugu maisījumu (ļoti garšīgs!). Var, protams, izmantot jebkādu citu garšaugu maisījumu. Uzber uz sakarsētas pannas un apcep, tad pielej saldo krējumu - 10 %, kas skaitās kafijas, lai nebūtu tik trekni (garša tā pati), ļauj pakarsēties. Glāzē ieber tējkaroti miltu, samaisa un uzlej uz pannas. Pēc garšas var pielikt sāli.  Mērci karsē, kamēr sāk vārīties, tad pieliek kausēto sieru (garša pēc izvēles),  pamaisa un lej bļodiņā.

Ļoti garšīgi ar rīsiem, makaroniem vai kartupeļiem.

Sastāvdaļas

1. Garšvielas
2. Šampinjoni
10-15 gab
3. Kausētais siers
1 ēd.k.
4. 10% saldais krējums
200 g


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk