Ar "Aeroxon" produkciju — pret kaitēkļiem un insektiem

Līgo vakars kluss un maigs,
Odiem izvērties tas baigs
Jānis, Līga atbrauc mājā un ar Aeroxon tos lādē
Mošķi sakrīt nāvē baigā.

Nu var līgot, nu var svinēt
Nu var priecāties bez bēdas
Odi, knišļi nu liks mierā
Kamēr Pēterdiena atnāks.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Daudziem vasara ir mīļākais gadalaiks, jo lielu prieku sagādā sauļošanas, došanās laivu izbraucienos vai pasēdēšana piemājas dārzā. Šogad visu prieku bojā dažādi insekti un kaitēkļi, kas apciemo dārzu un māju. Aeroxon produkcijā ietilpst dažādi līdzekļi, efektīvākai cīņai ar mušām, kodēm un citiem nevēlamiem insektiem. Aeroxon ir pazīstams ar trīs produktu pamatgrupām: ēsmu (mušu ēsma un kastītes), feromona līmes lamatām un līmlentēm.

JAUNUMS 2010. gadā - Aeroxon karte ērču izņemšanai, ar lupu
Vienkārša un droša ierīce, lai izņemtu ērces cilvēkiem un dzīvniekiem. Kartes formāts ir ideāli piemērots tās līdzi ņemšanai kabatās, naudas makos, rokas somiņās. Patentēta forma. Var iegādāties: RIMI Hipermārketos, Drogas, cenuklubs.lv, K-Rauta, kā arī aptiekās, cena ~ 1,80 LVL

Aeroxon mušpapīrs – līmlente rullītī ir ērti pakarināma. Lieliski noderēs vietās, kur ir liels mušu skaits (lauku mājas, virtuvē u.tt). Iepakojumā 4 gabali. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena 0,60 - 0,70 LVL.

Aeroxon līmlente logiem ar speciālu līmi pievilina mušas pie lipīgās virsmas, kur tās pielīp. Drošs līdzeklis, viegli lietojams un bez smaržas. Pieejama arī ar augļu dizainu. Iepakojumā 4 gabali. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena – Ls 1,40 – 1,50 LVL

Aeroxon dekoratīva uzlīme – ēsma pret mušām tiek uzlīmēta loga rūts iekšpusē. Bez smaržas, ar mušu pievilināšanas efektu (feromons un smaržvielas). Mušas mirst ēsmas tuvumā. Uzlīme neizdala kaitīgas vielas un ir lieliski piemērota bērnistabās, dzīvojamajās istabās, kā arī sabiedriskajās telpās. Pieejama tauriņa vai mārītes formā. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena – Ls 2,10 – 2,40 LVL.

Aeroxon logu siets (baltā un antracīta krāsā; izmēri 130x150 cm), komplektā nazītis un 5,6 m līmlente/stiprinājums. Lieliski aizsargā, lai telpā nenokļūtu dažādi insekti. Gandrīz nemanāms, viegli uzliekams, noņemams un mazgājams. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~4,00 LVL.

 

Aeroxon durvju siets (2 gabali; 75x215cm) komplektā nazītis un 5,6 m līmlente/stiprinājums. Lieliski aizsargā, lai telpā nenokļūtu dažādi insekti. Gandrīz nemanāms, viegli uzliekams, noņemams un mazgājams. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~7,00 LVL.

Aeroxon minerālpulveris rāpojošu kaitēkļu (skudru, prusaku, mitreņu) iznīcināšanai. Mājsaimniecībā izmantojams minerālpulveris, nesatur smaržvielas. Minerāldaļiņas mehāniski iedarbojas uz kaitēkļiem – 1 līdz 2 dienu laikā tie iet bojā. Nesatur indi vai citas toksiskas vielas. Lietojot pietiek ar plānu kārtiņu, lai sasniegtu labus rezultātus. Pulveri var izmantot gan iekštelpās, gan ārā – dārzā, nojumēs .Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~ 2,80 LVL.

Aeroxon kārbiņa skudru iznīcināšanai. Kārbiņā esošā ēsma pievilina skudras. Skudras šo ēsmu aiznes uz savu slēptuvi un izplata to savā saimē. Ēsma ātri iznīcina skudras, kuras atrodas mājās, balkonos, terasēs. Nav smaržas. Darbojas apmēram 6 mēnešus. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~1,40 LVL.

Aeroxon tarakānu mājiņa pievilina un noķer rāpojošus insektus ar speciālas līmes palīdzību. Nesatur pesticīdus, droša, viegli lietojama, bez smaržas. Darbību neietekmē mitri apstākļi. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv cena ~1,93 LVL.

Aeroxon maisiņš ar lavandas ziediem paredzēts apģērbu un vilnas izstrādājumu aizsardzībai pret kodēm. Ekoloģiski tīrs produkts. Satur lavandas eļļu. Darbojas apmēram 6 mēnešus. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena – Ls 2,23.

Aeroxon papīrs kožu un to kāpuru apkarošanai, paredzēts ievietošanai drēbju skapjos. Satur bioloģiski aktīvās vielas, kas iznīcina kodes un to kāpurus. Līdzeklis bez smaržas. Darbojas apmēram 6 mēnešus. Var iegādāties – RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~2,20 LVL.

Aeroxon līmslazds apģērba kodēm kontrolē drēbju kodes skapjos. Tas ir ražots no kartona ar feromona dispanseri tā novietošanai lipīgajā kartona daļā. Kožu tēviņus pievelk feromons un tie pielīp pie lipīgas līmlentes daļas. Reprodukcijas cikls ir pārtraukts. Mātītes neapaugļojas un jauno kožu uzlidojuma risks ir mazināts. Var iegādāties – Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~4 LVL.

Reklāma
Reklāma


Aeroxon līmslazds pārtikas kodēm kontrolē graudu, vīnogu, miltu kodes, kodes, kas parādās riekstos, musli un citos pārtikas produktos. Līmlentes ir ražotas no kartona  un feromona, kurš ir līmes virsmā. Tēviņus pievilina feromons un tie paliek uz lipīgas virsmas. Reprodukcijas cikls ir pārtraukts. Mātītes neapaugļojas un jauna kožu uzlidojuma risks ir mazināts. Var iegādāties: RIMI Hipermārketos, Drogas, K-Rauta, cenuklubs.lv, cena ~ 2,40 LVL.

Interesants fakts
Fr. Kaiser GmbH ir pirmā kompānija pasaulē, kas izdomāja mušpapīru. Šo kompāniju nodibināja Teodors Kaisers 19. gadsimta beigās Vācijā. Vēlāk – 1910. gadā – notika Aeroxon brenda reģistrācija. Produkcijas rūpnīcas atrodas Vainblingenā Dienvidvācijā, turpat iekārtots arī izpētes un attīstības centrs ar mušu un skudru audzētavu. Lai gan ražošana notiek šajā reģionā, produkcija tiek izplatīta visā pasaulē. Lielu uzmanību ražotāji pievērš videi draudzīgiem produktiem un pretinsektu produktiem.