Mājas alus 1

 18. jūnijs 2009 6:00 Recepte  skatījumi: 7276



Iesala graudus apcep uz sausas pannas līdz tie kļūst brūni, tad samaļ, pievieno cigoriņus un daļu ūdens un visu vāra uz lēnas uguns apmēram 2 stundas. Pēc tam pievieno atlikušo ūdeni, apiņus un citronu miziņu. Pēc pāris stundām sastāvu izkāš caur drāniņu un pārlej alus muciņā vai pudelēs. Aizkorķē un liek pagrabā vai īpaši vēsā vietā.

Sastāvdaļas

1. Viena citrona miziņa
2. Sausi apiņi
500 g
3. Cukurs
700 g
4. Cigoriņi
30 g
5. Iesala graudi
500 g
6. Ūdens
10 l


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk