Majonēzē saceptas zivis

 17. jūnijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 5329


Mencas filejas sagriež šķēlēs, apslaka ar cidoniju sulu, apsāla. Sīpolus sagriež plānās ripiņās. Mencas fileju sakarsētā sviestā apcep, pārkaisa sīpolu ripas, pārlej majonēzi un cepeškrāsnī cep 15 minūtes. Pārkaisa ar sarīvētu sieru, turpina 5 minūtes cept. Pasniedz pārkaisītas ar zaļumiem.

Piedevas: kartupeļu biezenis, cepti kāļi.

 

Recepte no grāmatas: Latviešu nacionālie ēdieni/Ņ. Masiļūne.- Rīga: Jumava, 2004

Sastāvdaļas

1. Mencas fileja
600 g
2. Cidoniju sula
3. Sīpoli
3 gab
4. Holandes siers
100 g
5. Majonēze
200 g
6. Sasmalcināti pētersīļu zaļumi
2 ēd.k.
7. Sviests vai eļļa, sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk