Tomātus sagriež šķēlēs, uzkaisa sāli un piparus, apslaka ar garšvielu etiķi un ar eļļu, pārkaisa ar sadrupinātu brinzu un lielu daudzumu sasmalcinātu diļļu.
Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991
Tomātus sagriež šķēlēs, uzkaisa sāli un piparus, apslaka ar garšvielu etiķi un ar eļļu, pārkaisa ar sadrupinātu brinzu un lielu daudzumu sasmalcinātu diļļu.
Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991
Lūdzu, ierakstiet atsauksmes par šo vecmāti, kurš pie viņas dzemdējus! Kā pagāja dzemdības
Esmu brīva auklīte no 28februāra - 13MartamRīgā Esmu sertificēta, jauna, enerģiska un ar...