Tomātu un gurķu salāti

 17. jūnijs 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 6482



Tomātus un nomizotus gurķus sagriež gabaliņos. Krējumam pievieno caur smalko sietiņu izberztu olas dzeltenumu, saberztu ķiploka gabaliņu, sāli, nadaudz piparu, labi saputo un sajauc ar sagrieztiem tomātiem un gurķiem.

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Ķiploka daiviņa
1/2 gab
2. Vārītas olas dzeltenums
1 gab
3. Krejums
200 g
4. Gurķi
300 g
5. Tomāti
300 g
6. Sāls, pipari



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk