Apelsīnu alus

 16. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 4550



Atšķaida ūdenī cukuru, pieliek 100 gr vīna, uzvāra, salej muciņā, izspiež sulu no 2-3 apelsīniem bez graudiņiem, pieliek raugu un pielej muciņu ar ūdeni pilnu, samaisa un noliek rūgšanai apmēram 15-17°C. Muciņa ir jāaizkorķē ar korķī ielikto cauruli gaisa iznākšanai. Trešajā dienā ieliek muciņā 30-40 gr sagrieztas apelsīnu miziņas. Pēc 5 dienām dzēriens ir gatavs.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
2 kg
2. Vīns
100 g
3. Apelsīni
3 gab
4. Raugs
2 ēdamk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk