Apiņu alus 1

 16. jūnijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 6021




Uzvāra apiņus 10 litros ūdens, izkāš caur kādu auduma gabalu un pieliek cukura sīrupu. Visu uzvāra. Pārliek muciņā un noliek aukstā vietā atdzesēšanai. Sagatavo ieraugu no 250 ml rauga un kviešu miltiem. Kad maisījums muciņā atdzisis, bet ieraugs uzbriedis, tas ir jāsalej muciņā un labi jāsamaisa. Muciņa ir cieši jāaiztaisa un jāpatur 6 stundas siltumā, bet pēc tam uz 3 dienām jāliek vēsumā.  

Sastāvdaļas

1. Apiņi
45 g
2. Cukurs
1 kg
3. Raugs
250 g
4. Kviešu milti


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk