Burkānu un redīsu salāti

 15. jūnijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 5270



 

Nomazgātus un notīrītus burkānus sarīvē uz sakņu rīves, tāpat sarīvē redīsus, pieliek tiem sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus, sāli un smalkos gabaliņos sagrieztu 1/4 paprikas. Krējumu ar majonēzi sajauc un pievieno salātiem. Var pievienot dažus pilienus citronu sulas. Garnē ar zaļumiem un pasniedz pie gaļas ēdieniem.

 

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Burkāni
200 g
2. Redīsi
200 g
3. Sīpols
1 gab
4. Ķiploka daiviņa
1 gab
5. Sāls
6. Paprika
7. Majonēze
1 ēd. karote
8. Krejums
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk