Rabarberu kūka

 15. jūnijs 2009 13:00 Recepte  skatījumi: 7743



Visus mīklas komponentus sajauc un irdinot samīca. Uz pusstundu noliek vēsumā. Tad izrullē plānā kārtā, ieklāj cepamā pannā, liek sakarsētā krāsnī 175 grādu temperatūrā un cep 20 – 25 minūtes.
Nedaudz padzesē.
Olu baltumus, šķipsniņu sāls saputo. Pa daļām pieputo klāt cukuru un vanilīncukuru. Puto līdz izveidojas stingras putas. Tad masā iecilā sagrieztus rabarberus. Masu klāj pannā uz pusceptās mīklas, liek atpakaļ krāsnī un cep 175 grādos 30 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
100 grami
2. Olu baltumi
2
3. Sviests vai margarīns
100 grami
4. Olas dzeltenums
1
5. Cukurs
60 grami
6. Milti
200 grami
7. Piens
1 ēdamkarote
8. Rabarberi
400 grami
9. Vanilīncukurs
1 tējkarote



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk