Biezpiena plācenīši 2

 12. jūnijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 11423


Biezpienam pievienojam olu, sāli, cukuru un miltus. Visu rūpīgi samaisām. Tad ar miltainām rokām veidojam biezpiena bumbiņas, ko nedaudz saplacinām un tūlīt arī liekam uz karstas ietaukotas pannas. Pasniedz ar skābo krējumu, kam pāri pārkaisīts cukurs, vai ar kādu ievārījumu.
  Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

1. Sāls, cukurs
pēc patikas
2. Biezpiens
500 gr
3. Milti
2 ēd. kar.
4. Olas
1 gab.


2 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk