Grilēts lasis ar citronu un medu

 29. septembris 2015 15:55 Recepte  skatījumi: 10889



Foto: Shutterstock.com

Ceļam galdā lasi!


Bļodā sajauc medu ar citrona sulu, vīna etiķi un eļļu. Laša šķēles liek sagatavotajā marinādē un atstāj vēsā vietā uz divām stundām. Tad šķēles izņem no marinādes, cep krāsnī vai grilā no abām pusēm 4 minūtes. Pēc tam pārkaisa ar sāli. Sajauc krējumu, medu, citrona sulu, sāli un zaļos lociņus viendabīgā mērcē. Zivi pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem un mērci.

Šo ēdienu var gatavot arī parastajā pannā.

 

Recepti iesūtīja: Jana Zālīte 

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
200 g
2. Sāls
1 tējk.
3. Citrona sula
1/2 ēd.k.
4. Medus
1 ēd.k.
5. Medus
2 ēd.k.
6. Puscitrona sula
7. Vīna etiķis
1 ēd.k.
8. Eļļa
2 ēd.k.
9. Svaiga laša šķēles (3 cm biezas)
4 gab
10. Sāls
1/2 tējk.
11. Mērce:
12. Saišķītis sasmalcinātu zaļo lociņu


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk