Garneļu pīrāgs

 11. jūnijs 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 4429


 

Atlaidina mīklu un garneles. Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C. Zemu kūkas formu ieziež ar sviestu. Atlaidinātās loksnes izrullē un izklāj formas dibenu un malas, nedaudz sadursta ar dakšiņu un liek cepties līdz kļūst zeltaina. Nomazgātām spinātu lapām nogriež kātiņus un uz 2 min. iemērc verdošā ūdenī un tad nosusina. Caur gaļas mašīnu izmaļ biezpienu, ja ir lauku biezpiens. Saputo olas, beigās olās ieputo saldo krējumu, sāli, piparus. Ar krējumu saputotajām olām pievieno biezpienu, rīvēto sieru un garneles. Kad forma ir zeltaina, izņem to no krāsns, uz paceptās mīklas liek spinātu lapas un pārlej ar masu un iek krāsnī cepties 25 min.

Sastāvdaļas

1. Sāls un pipari pēc garšas
2. Siers rīvēts (holandes)
100 grami
3. Kārtainā saldētā mīkla
150 grami vai 1 iepakojums
4. Spināti
300 grami
5. Olas
3 gabali
6. Biezpiens, labāk lauku
150 grami
7. 35% saldais krējums
100 grami
8. Notīrītas garneles
150 grami


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk