Karstās sviestmaizes ar vārītu mēli

 04. jūnijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 3759



Apceptas baltmaizes šķēlītes apziež ar sviestu, pārliek ar vārītas mēles šķēli un siera šķēli. Cep cepeškrāsnī, līdz siers sāk kust. Gatavām sviestmaizēm uzliek tomātu šķēlītes.

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Vārīta liellopa mēle
5 šķēles
2. Sviests
3. Baltmaize
5 šķēles
4. Tomāti
2 gab.
5. Siers
5 šķēles



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk